Om Zalvador Design

Vi som driver Zalvador Design heter Anna och Kalle. Hemma i Vänersborg gjuter vi våra alster i betong och målar dom precis som du vill. Vi tar även hem inredningsdetaljer så som lampor, textilier och köksprodukter från utvalda leverantörer. 

På Sommarhemsvägen 6 gjuts allt och där har vi även vår lilla butik. Om somrarna flyttar vi verksamheten till Grebbestad och många kommer dit för att både handla direkt av oss eller kika för att sedan lägga en beställning med särskilda önskemål om färgsättning. För oss på Zalvador är det viktigaste att du blir nöjd med våra saker men även att du hittar den där unika inredningsdetaljen du förälskar dig i.   


Historien bakom vår idé 

En vacker kväll satt vi på vår balkong med ett glas rosé i handen och planerade att gjuta ett bord i betong. Vi båda älskar den industriella stilen så sagt och gjort.. För att testa och prova lite började vi med att gjuta i mjölkkartonger, Pringels-rör och muffinsformar. På en Facebooksida hittade vi speciella formar avsedda för betong och givetvis måste vi testa detta, formarna var de sittande Vättarna. När formarna krängdes av och betongen torkat, slipats och spacklats så målade Anna dessa i färger som passar vår stil och inredning och resultatet blev långt från traditionella röda tomtar. Många av våra vänner tyckte de var så fina och vi gjorde ett par extra och gav bort i presenter. 

En dag la vi ut Vättarna på Köp/Sälj på Facebook och sedan den dagen har vi haft att göra. Under 2020 startade vi vårt företag, en dröm blev till verklighet och vi kommer fortsätter att ta hem formar på saker vi själva gillar. Sedan en tid har vi även Mia Sundberg hos oss som du kanske träffar i verksta´n om du kommer på besök.

Välkomna 

//Kalle och Anna